Ikkunaremontti

Ammattilaisen suorittama kuntoarvio on paras tapa selvittää ikkunaremontin tarve ja kustannukset

Omakotitalon ikkunaremontti on tärkeä investointi, sillä pienetkin viat ikkunoissa voivat aiheuttaa isoja ongelmia. Asiantuntijamme arvioivat kunnon ja vaihtotarpeen aina paikan päällä. Samalla selviää ikkunaremontin hinta ja varmistutaan, ettei remonttia tehdä turhaan.

Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Me Pihlalla olemme tehneet omakotitalon ikkunaremontin sinulle mahdollisimman helpoksi.

Ikkunaremontti räätälöidään ottamalla jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet asennettuina sovitulla tavalla sovitussa aikataulussa ja meiltä tietenkin täydet tuote- ja asennustakuut.

Ikkunaremontti Etelä-Pohjanmaa ja Seinäjoki

Ikkunaremontit pitkällä kokemuksella! Alueina Etelä-Pohjanmaa, Seinäjoki, Lapua, Ylihärmä, Kauhava.

Ikkunan ja oven asennus on ammattitaitoisten asentajien ansiosta nopeaa ja vaivatonta. Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu aikaa vain reilun tuuletuksen verran.

Pihlan laadukkaat ikkunat valmistetaan modernissa tehtaassa Ruovedellä. Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Laajan tuotevalikoiman lisäksi löydät Pihlan sivuilta myös kattavat tietopaketit sekä omakotitalojen että taloyhtiöiden tarpeisiin.

Ota yhteyttä

Ikkuna- ja oviasioiden ammattilaiset palveluksessanne
Etelä-Pohjanmaan Ikkuna ja Ovi Oy

Kari Jussila
0400661501
kpjussila@gmail.com